Известие

Collapse
No announcement yet.

Да се похваля: Вече съм "горд" собственик на Алфа 33 1.7 16В QV

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Perdaha Покажи съобщение
    Бе викаш ти скрападжия хахаха я дай колкото мен пък щете видя аз ще караш ли колата само на ограничител ?
    Тука старши скрападжия е само един!
    Абе Джорди къде се загуби!
    На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
    Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• Верно каде е Джорди бе!!!!
      Аlfa33 1.7 107hp- 132hp.RIPAlfa33 1.7 16v. 1??hp.-Бившата!Alfa145 1.7 16v.-EX!AlfaRomeo33 1.7IE-Rip!AlfaRomeo33 1.3DLRO40 90hp.-1.7 16v-totalAlfa33 1.7 16vQV-EX. Alfa33 1.7 16v 4x4

Comment

• Снимки от днес с новите джанти,днес беше осигурена и маслената помпа вече ако не мине котка път трябва тея дни вече най-накрая да и чуем гласа..
        Attached Files
        Alfa 145 1.4 t.s

Comment

• Пердах, джантите са добре, но гумите май трябва да са един номер по-големи!
          Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
            Пердах, джантите са добре, но гумите май трябва да са един номер по-големи!
            мнеее той двигатела е вън затва така е вирнала муцуната като се качи двигатела всичко ще си дойде на мястото!!!
            Alfa 145 1.4 t.s

Comment

• Първоначално публикувано от Perdaha Покажи съобщение
              мнеее той двигатела е вън затва така е вирнала муцуната като се качи двигатела всичко ще си дойде на мястото!!!
              Това е друго!
              Видя ми се като скакалец

Comment

• колата изглежда много добре , но десния праг всякаш не е наместен или така ми се струва ?
                след ремонта трябва да е още по добре !
                до каде се стигна ?

Comment

• Първоначално публикувано от eskaliburg Покажи съобщение
                  колата изглежда много добре , но десния праг всякаш не е наместен или така ми се струва ?
                  след ремонта трябва да е още по добре !
                  до каде се стигна ?
                  Не е колега не ти се струва -така си е те всичките не са наместени нещо ама то така или иначе ще се свалят,че и пода е за кърпене.Иначе нещата всичко е осигурено и готово,чакам добрата воля на Майсторите да ми сглобят колата!
                  Alfa 145 1.4 t.s

Comment

• Колега къде ти правят ремонта-по точно в кой сервиз?

Comment

• Първоначално публикувано от RUSEV-BGR Покажи съобщение
                      Колега къде ти правят ремонта-по точно в кой сервиз?
                      Във представителството на Алфа Ромео във Варна в началото на качване на магистралата е сервиза...
                      Alfa 145 1.4 t.s

Comment

• 33

Там лабаво нема-от отзивите чувам че са добри!Както казват чеченците на освободен от плен руски войник-значи ти живей!

Comment

• В никакъв случай не казвам че работят лошо аз иначе нямаше да я закарам там,а и предната не веднъж съм я карал там и знам,че отида ли с проблем проблема го няма..Просто много се проточиха нещата и ми е леко нервно..
                          Alfa 145 1.4 t.s

Comment

• Хубавите неща стават бавно. Доказана истина.
                            Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

• Първоначално публикувано от Bobi_33 Покажи съобщение
                              Хубавите неща стават бавно. Доказана истина.
                              ее а дано -дал господ както се казва от вашите уста в божийте уши,не се и съмнявам че реликвата ще излезе от там на 6,ама вече ми се кара 33-ка
                              Alfa 145 1.4 t.s

Comment

• Търпение му е майката!
                                После кефа е голям.
                                Днеска по Петрохан се гонихме с едно Фиат купе.
                                Естествено, че ме резна накрая, ама си изкарахме много хубаво и се поздравихме с кеф!

Comment

Working...
                                X